Behandlerrum deltid:

Du kan leje et behandlerrum hos os enten som enkelte moduler eller som deltid med fast interval. Hvis du ønsker at leje modul eller deltid, vil rummet være møbleret. For deltid med fast interval kan vi aftale ned til en halv dag om ugen. Hvis du fra tid til anden måtte have behov for ekstra tid, kan dette aftales, såfremt rummet er ledigt i den pågældende tid. Klik her for booking


Behandlerrum fuld tid:

Du kan leje et rum på fuld tid, hvor du kommer med dit eget inventar, indretter det efter din egen smag og hvor ingen andre kommer i dit rum.


Foredrag/undervisning:

Du kan leje vores ca 60 m2 sal til undervisning, foredrag. Du har mulighed for at låne stole og borde, hvis du har brug for det. Der er skærm, som kan tilsluttes PC eller TV. Der er projektor & lærred samt lydanlæg.


Træning:

Du kan også leje vores ca 60 m2 sal til f.eks. fysiske aktiviteter som undervisning i yoga, pilates eller Tai Chi eller lignende. Der er faciliteter til omklædning og bad efter træningen. Der er også muligehd for at låne yogamåtter. Der er skærm, som kan tilsluttes PC eller TV. Der er projektor & lærred samt lydanlæg.